Üzenet Önnek

Zollai Mária

Váradi Gyuláné Zollai Mária vagyok, a KÖRNYEZETDOKTOR Kft. ügyvezető igazgatója.

Új Generációs, Környezetkímélő Ipari és Irodai, Háztartási Tisztítószerek értékesítésével foglalkozom 1995 májusa óta. 12 évig egyéni vállalkozóként, majd 2007 szeptemberében létrehoztam a Környezetdoktor Kft-t, s jelenleg ennek az égisze alatt tevékenykedem. Név választásánál úgy éreztem, hogy ezen környezetbarát tisztítószerek megérdemlik a kiemelt helyet, mert mindegyik szer valóban a környezet doktora, így kapta a kft. a környezetdoktor nevet.

Cégem a munkakörnyezet tisztán tartásának szakértője, több éves tapasztalattal rendelkezem ezen a téren.

Most egy olyan – bízom benne, hogy az Ön számára is – lényeges kérdésről szeretnék beszélni Önnel, amely talán ezidáig elkerülte a figyelmét, de miután végigolvasta az üzenetemet, pontosan át fogja érezni annak súlyát, és talán azt is be fogja látni, hogy nekünk kettőnknek valóban van közös témánk.

Pár mondatban bemutatnám cégemet.

A KÖRNYEZETDOKTOR Kft. célkitűzése, hogy segítse és sikeresebbé tegye azon vállalkozók munkáját, akik gondot fordítanak saját és alkalmazottaik tiszta és biztonságos munkakörnyezetére, de ugyanakkor vásárlás előtt döntés-elősegítő információs anyagot is adok azok számára, akik szeretnék elkerülni a környezetvédelmi, munkavédelmi bírságot, s a biztonságra vágynak. Tisztítószer bemutatót pedig azoknak tartok, akik a hatékonyságról szeretnének meggyőződni. Mindezt speciális információs anyagokkal és a helyszínen történő ingyenes bemutatókkal teszem.

Amennyiben Önnek szüksége van az általam értékesített Új Generációs, környezetbarát Tisztítószerekre, vagy ismer valakit, akinek a környezetkímélő tisztítószerek hasznosak lennének, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Szeretnék a segítségére lenni.

Jó olvasást kívánok!