Üzenet Önnek

Zollai Mária

Váradi Gyuláné Zollai Mária vagyok, a KÖRNYEZETDOKTOR Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

Új Generációs, Környezetkímélő Ipari és Irodai, Háztartási Tisztítószerek értékesítésével foglalkozom 1995 májusa óta. 12 évig egyéni vállalkozóként, majd 2007 szeptemberében létrehoztam a Környezetdoktor Kft-t, s jelenleg ennek az égisze alatt tevékenykedem. Név választásánál úgy éreztem, hogy ezen környezetbarát tisztítószerek megérdemlik a kiemelt helyet, mert mindegyik szer valóban a környezet doktora, így kapta a kft. a környezetdoktor nevet.

Szívügyemnek érzem, hogy a cégtulajdonosok, cégvezetők ne fizessenek környezetvédelmi és munkavédelmi bírságot. Olyan Új Generációs Ipari tisztítószerekkel ismertetem meg, amelyek a legmakacsabb zsíros, olajos szennyeződést is feloldja, ugyanakkor nem toxikus, 72 órán belül lebomlik a környezetben, s ezáltal stressz-mentes, tiszta és biztonságos munkakörnyezetben tudnak dolgozni.

Várom azon 5, 10 fős létszámú vállalkozók, cégvezetők jelentkezését, akik nagy gondot fordítanak saját és alkalmazottaik tiszta és biztonságos munkakörnyezetére, fontosnak tartják a mikro- és tágabb értelemben a makro-környezetük biztonságát, egészségét.

Amennyiben Önnek szüksége van az általam értékesített Új Generációs, környezetbarát Tisztítószerekre, vagy ismer valakit, akinek a környezetkímélő tisztítószerek hasznosak lennének, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Szeretnék a segítségére lenni.Jó olvasást kívánok!