Környezetkímélő Super 100 Ipari tisztítószer

megbizható cég bannerMegbízható cég nagy

bcp_rating_megbizhato-300x2019. év, Megbízható Vállalkozás Tanúsítvány-300x

Super 100 bemutatása szervizben

 ipar és környezetvédelem, kép 2007.V.5.

Élet az olajsár után…

Tévhitek, amelyek gátolják a helyes döntéseket

 

Vajon Ön is vétlen áldozatává vált ezeknek az elterjed félreértéseknek?

Környezetkímélő Super 100 Ipari tisztítószer koncentrátum, 10 és 25 literes kiszerelésben

Super 100

Környezetbarát ipari tisztítószert kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra fejlesztették ki, és főleg zsír vagy olaj eltávolítására alkalmas.

A környezetbarát tisztítószer különösen alkalmas az ipari gépeken, a mezőgazdasági berendezéseken, a gyárak padlóján és a járművek motorjain található zsír- és olajszennyeződések eltávolítására. Az ipari tisztítószer gőztakarító gépekkel, vagy magas nyomású takarítógépekkel is alkalmazható.

12 ok, amiért az “Olajsár Eltüntető” környezetkímélő Super 100 ipari tisztítószer Önnek is megkönnyebbülést hozhat

Milyen is az, amikor a Super 100 elkezd dolgozni?

 • A Super 100 környezetkímélő ipari tisztítószer kizárólag az olajos, zsíros szennyeződések eltüntetésére lett kifejlesztve, ezért igen magas hatásfokkal képes megbirkózni az effajta problémákkal. Könnyedén eltávolítja a makacs zsír- és olajszennyeződéseket az ipari berendezésekről, erőgépekről. Elfelejtheti az olajos szennyeződésekkel folytatott ádáz küzdelmet, mert a Super 100-zal minden egyszerűbbé válik. Szívesen elfelejtené azt a nyűgöt, amikor a sok teendő között még olyan dolgokkal is foglalkoznia kelljen, mint az ipari tisztítószer?
 • A fejlesztésnél odafigyeltek arra, hogy semmiképpen ne tartozzon a pazarló szerek közé. Vízzel hígítható koncentrátum formájában kerül forgalomba, és tízszeres hígításban is tökéletes hatást képes kifejteni!
 • A SUPER 100 vízben korlátlanul oldódó, közepesen lúgos kémhatású (pH 10) elegy, melynek legfontosabb összetevői a természetben lebomló felületaktív anyagok. Nagyon erős zsíroldó hatással rendelkezik, és még a környezetet is kíméli!
 • Sem a SUPER 100 ipari tisztítószer, sem az abból készült különböző hígítású oldatok, valamint annak gőzei nem okoznak tűz- és robbanásveszélyt! Így eggyel már biztosan kevesebb lehetőséget kap a tűz, hogy “támadhasson”.
 • Biztonságosan kezelhető, bőrfelületre kerülve nem okoz égési sérülést. A szert folyóvízzel szembefröccsenés esetén könnyedén eltávolíthatjuk. Nem kell aggódnia az alkalmazottai figyelmetlensége miatt, mert a szer hígítva egyáltalán nem veszélyes. Illetve csak egy dolog: annyira jól oldja a zsírt, hogy az emberi bőrt is kiszárítja, tehát használata után javasolt zsíros kézkrémet használni.
 • A SUPER 100, sok más tisztítószerrel ellentétben nem támadja meg az ipari berendezések felületét és festését, mivel nem maró hatású. Ritkábban kell újrafesteni a gépeit. Így újabb forintokat spórolhat meg a Super 100 használatával.
 • Korrózióvédőt tartalmaz, így nem rozsdásodik a tisztítószerrel kezelt felület.
 • Egyes elemei első lépésként áthatolnak a tisztítandó felületre tapadt makacs szennyeződéseken, és azokat leválasztják onnan, míg más részük, erős zsír- és olajemulgeáló szer, mely emulzióvá alakítja azokat át. Így a környezetet is csak igen kis mértékben károsítja. Ráadásul a hatóanyaga 72 órán belül 100%-ban lebomlik
 • Takarékos. A naponta végzendő alkatrészek áztatásánál – ecsetelés, mártásos technológia – fenn maradt tisztítószert esti takarításnál újra fel tudják használni az üledék leszűrése után
 • A környezetkímélő tisztítószer eltávolítja a makacs zsír- és olajszennyeződéseket az ipari padlókról, valamint nagy igénybevételnek kitett járófelületekről is. Minimálisra csökken a csúszásveszély, és ezáltal egy baleseti veszélyzóna leküzdve. Ön ismét nyugodtabb lehet egy újabb dolog miatt.
 • A megtisztított felületen megtapadt szermaradvány nem zárlatképző. Antisztatikus hatású, fémfelületek zsírtalanítása után közvetlenül elvégezhetők a különböző felületkezelési eljárások (galvanizálás, festés, stb.)
  Kód Megnevezés Fogyasztói bruttó ára
  713 Super 100 környezetbarát ipari tisztítószer konc. 25 literes
  70.340.- Ft
  712 Super 100 környezetkímélő ipari tisztítószer konc. 10 literes
  33.480.- Ft
  Veszélyhelyzetre való tekintettel, országos szinten a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS INGYENES
  - függetlenül a mennyiségtől!
   

  Rendelés leadásához, ill. további információhoz kattintson ide!


  << Vissza