Super 10 bio általános tisztítószer

megbizható cég bannerMegbízható cég nagy

bcp_rating_megbizhato-300x 2019. év, Megbízható Vállalkozás Tanúsítvány-300x

 

 

 

Biztonságos otthon a pillangóknak! …és Önnek?

Nappali pávaszem-Nymphalis_io_Luc_Viatour

A Super 10 citromolaj általános tisztítószer hatékonyságának és környezetkímélő formulájának köszönhetően biztonsággal alkalmazható olyan érzékeny környezetben is, mint a lepke arborétum.

Teljesen méregmentes, ugyanakkor zsíroldás terén fenomenális.

Vajon Ön is szeretné kipróbálni és használni a környezetkímélő Super 10 citromolaj általános tisztítószer koncentrátumot?

Miért egyedülálló és nélkülözhetetlen az Ön számára a természetes alapú, környezetbarát Super 10 általános tisztítószer koncentrátum?

Ez a speciális tisztítószer vízzel hígítva és keverve, minden takarítással kapcsolatos kihívásnak képes megfelelni a padlótól a tűzhelyig, a grillsütőtől a kocsifelhajtóig!

Super 10 általános tisztítószer, koncentrátum 1 literes kiszerelésben

Super 10

A Super 10 citromolaj általános tisztítószer, koncentrátum

Super 10 professzionális ereje behatol a foltok belsejébe, emulgál és megszünteti a legmakacsabb zsíros szennyeződést is! Biztonsággal használhatják otthon.
A Super 10 megkönnyíti a takarítást, ugyanakkor óvja környezetünket. Imádni fogják, ahogy eltünteti a foltokat és a zsírnyomokat anélkül, hogy nyomot hagyna a csempén vagy a burkolaton.
Felhasználható még: vér, cékla, vörös káposzta, vörösbor, tinta, gyümölcs, rágógumi, stb. foltokra. Sütők, sütőrácsok, csempék közötti hézagok, bútorszövetek, járófelületek, gépek, alkatrészek, stb. tisztítására.

A TERMÉK LEÍRÁSA

Leghatékonyabb biotisztítószer a Super 10. Ugyanolyan erővel bír, mint egy ipari tisztítószer, a legmakacsabb szennyeződést is feloldja. Tökéletesen használható az otthoni takarításhoz, de ipari tisztítószerként is alkalmazható.

A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és egyben környezetbarát is. Meg fognak lepődni, mennyire jól oldja a zsírt, a foltokat, milyen hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a cipőnyomokat és a csempét is nagyszerűen le lehet vele mosni. A termék erejét, töménységét önök dönthetik el, a szennyezettség mértékétől függően. Egy rendkívül hatékony termékről van szó, amelynek az ára használata során százszor is megtérül.

A TERMÉK ELŐNYEI

Sokoldalú. Szinte minden felületről, szinte minden szennyeződést eltávolít.

Koncentrált. Kis mennyiség is elegendő, a környezetszennyezés mértéke minimális.

Háromszoros aktív összetétel, felszívódik, feloldódik és emulziót képez.

Lebomló, 72 órán belül több mint 90%-ban.

Antisztatikus, a tisztított felület portaszítóvá válik.

OÉTI engedélyes, használható élelmiszeriparban, vendéglátásban egyaránt.

Több mint harminc éve népszerű háztartási tisztítószer egész Európában.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Hogyan használjuk a Super 10-t

Nagyon erősen szennyezett felületen

Keverjék ki 1:10 arányban, azaz a szóróflakonban egy rész Super 10-hez keverjenek 10 rész vizet.

Vérfoltok
Nedvesítsék be a foltot hideg vízzel. Spricceljenek a foltra Super 10-t. Óvatosan dörzsöljék meg és néhány percig várjanak, amíg a környezetkímélő körSuper 10 felszívódik. Ezután mossák ki a megszokott módon.

Sütők és sütőrácsok
Melegítsék fel a sütőt maximum 50 fokra. Kapcsolják ki a sütőt és permetezzenek bele a koncentrált oldatból. Ha a sütő hőmérséklete több mint 50 fok és az oldat párologni kezd, akkor addig szórják tovább a felületre, amíg az nedves nem marad. Hagyják hatni a környezetbarát Super 10-t 5 percig. Spricceljenek rá újból és hagyják hatni újabb 5 percig. Töröljék át a sütőt egy durva felületű nedves ronggyal, vagy papírtörlővel. Ha az eredménnyel elégedetlenek, ismételjék meg a tisztítást.

Super 10 citromolaj általános tisztítószer koncentrátum fenomenális. Zsíroldó hatása mindent ver.

Króm-, rozsdamentes-, réz felületek
Szórják rá a Super 10-t a fémfelületre (pl. különböző csapokra), dörzsöljék meg egy ronggyal (erősen tagolt felületet kefével), majd alaposan öblítsék le tiszta vízzel, és töröljék szárazra egy puha ronggyal vagy papírtörlővel, így a felület foltmentesen ragyogó lesz. Folyamatos használata esetén megakadályozzuk a csapokon és a vízzel érintkező felületeken a vízkő képződését.

Foltok a járófelületen
Hasonlóan járjunk el mint a fémfelület esetén és így eredménnyel eltávolíthatjuk a padlózaton keletkezett makacs szennyeződéseket, mint pl. cipőtalp okozta nyomok.
EMLÉKEZTETŐ
Amikor régi konyhaszekrények festett ajtóit tisztítják, először mindig próbálják ki a belső oldalán egy kis felületen. Mindig alulról fölfelé haladjanak, ne hagyják, hogy az oldat a felületen maradjon, hanem azonnal töröljék le, és ne engedjék, hogy a felületen végigfolyjon. Amikor bútorokat tisztítanak, akár lakkozott felületű, akár nem, mindig ellenőrizzék a bútor gyártójának vagy forgalmazójának tanácsait. A lakkozott felületek is lehetnek érzékenyek a vízre, mivel bizonyos lakkok légáteresztőek és átengedik a nedvességet is.

Csempék közötti hézagok
Spricceljék rá az oldatot. Ha szeretnék a takarítást megkönnyíteni, hagyják a Super 10-t hatni néhány percig. Majd egy kis kefével dörzsöljék át.

Tintafoltok
Szórjanak rá Super 10-t és várják meg amíg beleivódik a foltba.
Megjegyzés: bizonyos tintafélék tartósak, és nem lehet őket eltávolítani. Ezért a Super 10 biotisztítószer nem távolítja el a bélyegző vagy pecsét foltokat.

Szőnyegek (valamint tapéták és bútorszövetek)
Fontos: először ellenőrizzék a színtartósságot. A vízfoltok elkerülése végett a Super 10 biotisztítószert desztillált vízzel keverjék el. A friss foltokat először itassák fel egy puha ronggyal, amennyire tudják. Permetezzék be enyhén Super 10-zel. Várjanak 2-3 percet, amíg az oldat fel nem szívódik. Itassák fel újból a ronggyal. Permetezzék be még egyszer és a makacsabb foltokat dörzsöljék át egy kis kefével. Szükség esetén az eljárást meg lehet ismételni. Hagyják megszáradni. Ha a szövet megszáradt, porszívózzák ki. Ne itassák át nagyon Super 10-zel.
Megjegyzés: A Super 10 környezetbarát tisztítószer kisebb foltok eltávolítására használják. Mindig próbálják előzetesen felmérni, hogy az adott foltot a Super 10 el tudja-e távolítani.

Járófelületek felmosása
(Linóleum, parafa, gumi, fa, csempe, és vinilin, stb)
1-3 kupak Super 10 biotisztítószer koncentrátumot oldjanak fel 1 vödör vízben, a szennyeződés mértékétől függően. Felmosórongy (mop) segítségével vigyék fel a felületre és a szokásos módon mossák azt fel. Ha száradás után a felületet száraz ronggyal áttörlik, az csillogóan tiszta, ragyogó lesz.

Ruhafoltok
Segít eltávolítani a gyümölcs, kávé, tea, smink és zsír foltokat, és az inggallért is kitisztítja. Permetezzenek rá Super 10-t és várjanak 15-20 percig, majd mosógépben mossák ki. Amennyiben a mosást későbbi időpontra halasztják akkor is érdemes az erősen szennyezett felületet Super 10 környezetbarát tisztítószerrel beszórni és így eltenni mosásig a ruhát a szennyes tartóba. A makacsabb foltokhoz használjanak erősebb keveréket.
Megjegyzés: ne használják a terméket autómosáshoz, de az üléshuzatokat ki lehet vele tisztítani.

Általános takarításhoz
Eltávolítja a foltokat, az ujjlenyomatokat, és az enyhe zsírfoltokat, különösen a finom kikészítésű felületekről. A krómozott felületeket csillogóvá teszi, a porcelánok visszanyerik eredeti ragyogásukat, az elektromos háztartási eszközök is tökéletesen tiszták lesznek. Letisztíthatók az ajtófélfák, a kilincsek, fogantyúk és szinte minden, ami bepiszkolódhat. Permetezzék le a tisztítandó felületet, várjanak egy kicsit, és töröljék szárazra.

Enyhe szennyeződéshez (üvegfelületek tisztítása)
Töltse fel a szóróflakont hideg vízzel. A flakon szárát mártsa bele a koncentrátumba úgy hogy azon maximum 2-3 cseppnyi biotisztítószer maradjon és ezt követően helyezze vissza a szóróflakon tetejére és rázza fel. Így mint egy 3 Ft költséggel fél liter nagy hatású üvegtisztítószerhez jutott.
FIGYELEM: töményebb oldatot ne használjon, mert a Super 10 környezetkímélő tisztítószer hatóanyaga (citromolaj) a felületen zsírosodást okoz.

Nagyon erősen szennyezett (ipari) felületek tisztítása:

Motorok
Melegítsék be a motort, majd állítsák le, és szórják rá a Super 10 bio tisztítószert 1:3 keverési arányban, amíg a felülete nedves nem marad. Hagyják hatni 5 percig. Spricceljék le újból és ezúttal várjanak 15 percet, majd öblítsék le erős vízsugárral.
Megjegyzés: vigyázzanak, hogy a gyújtógyertya és a többi elektromos alkatrész ne nedvesedjen át.

Gépek és alkatrészek
Szórják be Super 10 1:3 oldattal és hagyják hatni néhány percig. Majd öblítsék le és töröljék át.
Megjegyzés: ipari jellegű tisztításra lényegesen gazdaságosabban használható a környezetkímélő SUPER 100 ipari tisztítószer.

Speciális tulajdonságai:

Ipari hatékonyságú, de biztonsággal használható a háztartásban is. Ártalmatlan minden olyan felületen, amely vízzel érintkezhet.

Kód Megnevezés Fogyasztói bruttó ára
16 Super 10 általános biotisztítószer konc. 1 liter

5.510.- Ft
Veszélyhelyzetre való tekintettel, országos szinten a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS INGYENES
- függetlenül a mennyiségtől!
 

Rendelés leadásához, további információhoz kattintson ide!


<< Vissza