Legyenek a gépei makulátlanul tiszták…

 

Super 100 bemutatása szervizben

…ígéri a legtöbb tisztítószer forgalmazó, és Ön talán már nem is igazán figyel fel ezekre a “sokat ígérő” sorokra, azonban érdemes gondolnia arra is, hogy:

van, aki közülük pontosan tudja, hogy mit beszél!

Hogyan küzdjön meg örökre az ipari tisztítószer kérdésével egyetlen egyszerű, és elegáns döntéssel, és garantáljon végre igazi nyugalmat magának ettől a kérdéstől?

“Az elmúlt napok lázas igyekezetben teltek. Mindenki óriási erőfeszítéseket tett, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Rendnek kellett lennie. Már csak egyetlen nap, és a felügyelő megérkezik. Fontos pillanat ez, hiszen rengeteg dolog múlik a holnapi napon. Az áraikat megemelhetik, így a profit nőhet. Más, magasabb kvalitású célpiacokat érhetnek el, ami jelentősen emeli a nemzetközi megítélésüket. Nagyon kell az az ötödik csillag. A szállodák valahogy így készülnek fel arra, amikor a következő csillag megszerzésére törekednek.”
De mi köze mindennek Önhöz?

Képzelje csak el, ha a gyártó cégeket, a munkabiztonság, a tisztaság, és a környezetvédelem szempontjából csillagokkal díjaznák, és akinek mondjuk öt csillaga van, az a legalacsonyabb környezetvédelmi díjat fizetné, és az esetlegesen felmerülő bírságok is csak minimális mértékűek lehetnének. Elképzelte egy pillanatra? Ugye milyen csodás lenne? De sajnos nem így van, ezért Önnek kell odafigyelnie a munkabiztonságra, a tisztaságra, és a környezetvédelemre is. Én megértem Önt, hiszen egyáltalán nincs könnyű dolga!

Ráadásul kialakulhat két kényelmetlen helyzet, amikor Ön egyetlen pillanatra sem veheti le a szemét a cégében használt tisztítószerről.

A jó hír az, hogy ennek az ügynek a végére Ön most könnyen, és gyorsan pontot tehet, HA:

Tudatában van annak, hogy az olajsár az üzeme tisztaságának egyik legmakacsabb ellensége, és szeretne leszámolni vele.
A környezete védelme – már csak a gyermekei miatt is – számít Önnek valamennyire, és hajlandó tenni is ezért valamit.
Önt is nyugtalanítják az esetlegesen előforduló munkabalesetek, és szívesen csökkentené ezek kockázatát.
És az Ön szívét is megmelengeti, ha a tisztaság elkezd jellemzővé válni cégénél, és szívesen tesz is ennek érdekében.

Ha mindez igaz Önre, akkor kérek tíz percet a szűkre szabott idejéből, és mindenről beszélni fogok. Sőt! Ennél sokkal többről!

Kezdjük rögtön ezzel…