LDC környezetkímélő Általános tisztítószer, mosogatószer

megbizható cég bannerMegbízható cég nagy

 

 

 

 

 

2019. év, Megbízható Vállalkozás Tanúsítvány-300xbcp_rating_megbizhato-300x

 

15.000 pingvint mentettek meg LDC-vel!
pingvinek-index

A dél-afrikai Fokvárosban a világtörténelem legnagyobb állatok megmentését szolgáló akciója során 15.000 kőolajjal szennyezett pingvint tisztítottak meg az bio LDC segítségével! Erős és hatékony, ugyanakkor kézkímélő és meglepően olcsó.

LDC kókuszolaj mosogató-, tisztító-, mosószer, koncentrátum 1 literes kiszerelésben

LDC

A termékben található fő hatóanyagnak – kókuszolajnak – köszönhetően a tisztítószer bőrbarát, így mosogatást követően nincs szükség kézápoló krémek használatára. Folyékony szappanként is használható!

A TERMÉK LEÍRÁSA

Az LDC illatosított általános biotisztítószer, mely eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk.

Az LDC kiválóan tisztítja a tányérokat és poharakat, nem hagy foltot, hosszan tartó, bő habot képez, mely még a szennyezettebb edények mosogatására is elegendő lesz. A fehérneműk, kötött ruhák kézi tisztítására is kiválóan alkalmas, illatossá és puhává varázsolja őket.

Noha a meleg víz megkönnyíti a mosogatást, az LDC hideg vagy akár sós vízzel elegyítve is tökéletesen eredményes. Emiatt az LDC táborozáskor, kiránduláskor is hasznos útitársnak bizonyul, amikor nem áll rendelkezésünkre meleg víz.

A TERMÉK ELŐNYEI

Sokoldalú. A használat céljától függően, többféle koncentrátumban is használható.

pH semleges, bőrkímélő.

Könnyen leöblíthető. Mivel könnyen leöblíthető nem hagy semmilyen nyomot az evőeszközökön.

Kézi mosáshoz is alkalmas. Nagyszerűen tisztítja a finom ruhaneműket, azok friss illatúak és lágyak maradnak.

Szappanként is használható.

Gazdaságos. Elegendő csak a szükséges mennyiséget feloldani.

Biodegradibilis, 72 órán belül több, mint 90%-ban lebomlik.

OÉTI engedéllyel rendelkezik, élelmiszeriparban és élelmezésben használható.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Kézi mosogatás

Adjanak 1 rész LDC-t 5 rész vízhez. A mennyiséget lehet emelni, ha több habot szeretnének, vagy erős vízsugár formájában kell adagolni a vizet, az eredmény így is ugyanaz. Ezzel a módszerrel könnyen el lehet távolítani a szennyeződést az evőeszközökről.

Általában nem szükséges az öblítés. Csöpögtessük le a vizet az evőeszközökről és hagyjuk megszáradni. Olyan szennyezett edények, mint a lábasok, serpenyők áztatás nélkül tisztára moshatók.

Megjegyzés: Ha az edények nagyon piszkosak, ajánlott az 1 rész víz 4 rész LDC.

Kirándulás

Hideg vízzel történő kézmosásra, mosogatásra kiválóan alkalmas.

Tapéta eltávolításra

3-4 kupaknyi LDC-t oldjanak fel kb. 6 liter meleg vízben. Szivaccsal vagy puha kefével jól áztassák be a felületet. Néhány percet hagyják hatni, azután a már megszáradt felületeket áztassák be újra. Ne felejtsék, hogy a víz tartja a tapétát, és hogy az LDC hatására a víz könnyebben átitatja, puhává teszi. Távolítsák el a régi tapétát, ha kell még áztassák be a fennmaradó részeket egy széles spatulát használva. Mielőtt új tapétát ragasztanánk fel vagy újrafestenénk a falat, hagyjuk megszáradni.

Folyékony szappan

Töltsenek 1 rész LDC-t és 5 rész vizet a szappantartóba. Kíméletes, lágy, környezetkímélő kézmosót nyernek. Ott is használható, ahol kemény a víz. Az LDC-t közvetlenül a keverőflakonból is használhatjuk, ha 1:5 arányban oldjuk. Vizezzük be a kezünket, cseppentsünk egy keveset a tenyerünkbe és dörzsöljük össze, amíg bő hab képződik. Utána öblítsük le.

Kézi, biomosást igénylő finom ruhanemű

Olyan finom szövetek, mint a nylon, rayon, pamut, polieszter valamint szintetikus anyagból készült ruhaneműk – beleértve a lycrat és a lastexet is, de nem a selymet – tisztítására is alkalmas. Egy kupak LDC-t oldjunk fel vízben. Rázzuk össze, így hab képződik. Áztassuk be a ruhát. Kézzel nyomkodva mossuk és csavarjuk ki.

A konyhában

1:5 arányban keverve az környezetbarát LDC-t csempék, fürdőkádak, egyéb fürdőszobai felületek tisztítására is használhatjuk.

A biotermékben található fő hatóanyagnak – kókuszolaj – köszönhetően a termék bőrbarát, így mosogatást követően nincs szükség kézápoló krémek használatára.

Működési mechanizmusát tekintve hideg zsíroldó, a leoldott szennyeződést hideg állapotban is tartósan emulzióban tartja, ezért a lefolyó rendszerek nem zsírosodnak és nem dugulnak el.

FIGYELEM: A környezetkímélő LDC más tisztítószerrel keverhető, kivéve környezetkímélő DISINFECTANT.

Kód Megnevezés Fogyasztói bruttó ára
21 LDC magas hatásfokú, biomosogatószer konc.1 liter

5.510.- Ft
Veszélyhelyzetre való tekintettel, országos szinten a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS INGYENES
- függetlenül a mennyiségtől!
 

Rendelés leadásához, további információhoz kattintson ide!


<< Vissza