Környezetkímélő irodai, háztartási tisztítószerek

megbizható cég bannerMegbízható cég nagy

 

 

 

 

 

 

2019. év, Megbízható Vállalkozás Tanúsítvány-300xbcp_rating_megbizhato-300x

 

 

 

 

 

 

pingvinek-index

15.000 pingvint mentettek meg LDC-vel!

Nappali pávaszem-Nymphalis_io_Luc_Viatour

GNLD a pillangókért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elege van már a tisztítószerek-mosóporok okozta csalódásból?

Felfedhetek egy titkot, hogyan szerezhet örömet kedves családjának, ismerőseinek úgy, hogy Ön is jól járjon?

 

Booster Booster biohatásfokozó koncentrátum 1 literes kiszerelésben A környezetkímélő Booster hatásfokozó megfelel a tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is. Szerkezetükben támadja meg és szétoszlatja a makacs szennyeződéseket, amire más tisztítószerek nem képesek. 20-30 %-kal megnöveli a környezetkímélő SUPER 10 zsíroldó képességét, hatóidőt lerövidíti, kellemes illatot is ad a tisztított felületnek. 100 %-osan foszfátmentes, biodegrádibilis tisztítószer. Nem mérgező, nem irritálja a bőrt.

Disinfectant Disinfectant környezetkímélő fertőtlenítő, koncentrátum 1 és 10 literes kiszerelésben A Disinfectant-ot olyan felületekre fejlesztettük ki, amelyeknél egyidőben van szükség tisztításra, fertőtlenítésre és szagtalanításra. Hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan tisztít és fertőtlenít. Használható lakásban, iskolában, kórházakban, közintézményekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és bárhol, ahol nagyon fontos a higiénia. A Disinfectant nem elfedi a kellemetlen szagokat egy átható illattal, hanem alapjaiban szünteti meg azokat.


G1 G1 1mosópor, koncentrátum 5 kg-os kiszerelésben - 85 dl. A G1 nagy hatású összetevői behatolnak az elképzelhető legmakacsabb szennyeződés alkotóelemei közé is, és a szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkalikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e “hívatlan vendégeket”. Foszfátmentes. 170 adag ruha mosására elegendő.

LDC LDC illatosított általános tisztítószer, koncentrátum 1 liter-es kiszerelésben Az LDC illatosított általános tisztítószer, mely eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk.

Soft Soft öblítőszer, koncentrátum 1 liter-es kiszerelésben A Soft nemcsak kellemes illatúvá és tapintásúvá teszi a ruhát, hanem az elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit is megszünteti, ezáltal a vasalás is könnyebb lesz. A Soft-tal kezelt alsó/felső ruhán, irhabundán, függönyön, szőnyegen megszűnnek a nemkívánatos elektromos kisülések (“kis villámok”). A Soft folyékony öblítőszer, bármely modern mosógépben használható, és kézi mosáshoz is kiválóan alkalmas.

Super 10 Super 10 általános tisztítószer, koncentrátum 1 liter-es kiszerelésben Super 10 professzionális ereje behatol a foltok belsejébe, emulgál és megszünteti a legmakacsabb zsíros szennyeződést is! Lehet vele lemosni, felmosni, ablakot, szőnyeget tisztítani. Biztonsággal használhatják otthon.

Kód Megnevezés Fogyasztói bruttó ára
191 Booster hatásfokozó konc. 1 literes

4.120.- Ft
413 DISINFECTANT felületfertőtlenítő konc. – 1 liter 6.090.- Ft
414 DISINFECTANT felületfertőtlenítő konc. – 10 liter

52.930.- Ft
147 G-1 mosópor konc. – 5 kg

15.660.- Ft
21 LDC magas hatásfokú, mosogatószer konc.1 liter

5.510.- Ft
42 SOFT textilöblítő konc. 1 liter

5.210.- Ft
16 Super 10 általános tisztítószer konc. 1 liter

5.510.- Ft
Veszélyhelyzetre való tekintettel, országos szinten a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS INGYENES
- függetlenül a mennyiségtől!
Rendelés leadásához, ill. további információhoz kattintson ide!