Booster környezetkímélő hatásfokozó irodai, otthoni használatra

megbizható cég bannerMegbízható cég nagy

 

 

bcp_rating_megbizhato-300x2019. év, Megbízható Vállalkozás Tanúsítvány-300x

 

Tökéletesen fehéríti a baba textilpelenkát is! Fehér ruhát még fehérebbé teszi!

Pelenka_800

Booster fehérítőszer, hatásfokozó koncentrátum 1 literes kiszerelésben

Booster1

A bioBooster hatásfokozó megfelel a tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is.

Szerkezetükben támadja meg és szétoszlatja a makacs szennyeződéseket, amire más tisztítószerek nem képesek. 20-30 %-kal megnöveli a SUPER 100 zsíroldó képességét, hatóidőt lerövidíti, kellemes illatot is ad a tisztított felületnek. 100 %-osan foszfátmentes, biodegrádibilis tisztítószer. Nem mérgező, nem irritálja a bőrt.

Kitűnően használható fehérítőként és folttisztítóként, valamint nagyszerű gépi mosogatószer- és szőnyegtisztító-adalék. Annyira sokoldalú, hogy használható háztartási készülékek, csempe és műanyag felületek tisztítására és fényesítésére.
Egyáltalán nem mérgező és nem irritáló tisztítószer. Kellemes illatanyagai növelik a BOOSTER-rel kezelt felületek tisztaság és frissesség érzetét.

A TERMÉK ELŐNYEI

A kemény víznek felróható negatív hatásokat megszünteti, amennyiben bio mosószer-adalékként használjuk, – hagyományos mosóporok és mosószerek esetén is – megnövelve a felhasznált mosószer zsíroldó, folteltávolító és fehérítő hatását.

Kitűnő elő-folteltávolító, még a fehérnemű legmakacsabb szennyeződéseit is eltávolítja. Tökéletesen fehéríti a baba textilpelenkát! G-1 mosópor kiegészítője, fehér ruhát még fehérebbé teszi.

Biztonsággal használható bármely mosható felület tisztítására (pl. gépkocsi szélvédő, műanyag, kerámiafelület, számítógép-billentyűzet, stb.). Nem mérgező, és nem irritálja a bőrt, 100%-osan foszfátmentes, biodegrádibilis tisztítószer (felhasználást követően több mint 90%-ban 72 órán belül lebomlik).

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Adjanak 15-20 ml (1-2 kupak) környezetbarát BOOSTER-t a szennyeshez (mosóvízbe vagy a mosógép mosószer adagolójába). Kifejezetten makacs foltok, szennyeződések eltávolításához ajánlatos 1:10-es oldatát közvetlenül – mosás előtt – a kérdéses helyre permetezni. Felmosáshoz, ajtó- és ablaktisztításhoz a hagyományos tisztítószeres vízhez adjanak vödrönként egy kanál BOOSTER-t. Bármilyen mosószerrel együtt használható (kivéve környezetbarát DISINFECTANT).

SUPER 100 használata esetén adjanak 10 liter SUPER 100-as koncentrátumhoz 1 liter BOOSTER-t és így nem csak 20-30 %-kal növelik meg a szer zsíroldó képességét, hanem kellemes illatot is adnak a tisztított felületnek (gépkocsi motorok, közösségi helyiségek, stb).

 

Kód Megnevezés Fogyasztói bruttó ára
191 Booster hatásfokozó konc. 1 literes

4.120.- Ft
Veszélyhelyzetre való tekintettel, országos szinten a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS INGYENES
- függetlenül a mennyiségtől!
 

Rendelés leadásához, ill. további  információhoz kattintson ide!

 

<< Vissza