Aktuális

Aktuális

Az örök dilemma

Az ipar számára mindig is nagy gondot jelentett az olaj okozta szennyeződésekkel való küzdelem – főként, ha a környezetvédelmet is szem előtt kellene tartani

M inden azzal kezdődik, hogy egy üzem úgy dönt, rendet rak a háza táján, ami teljesen természetes. De vajon mit tegyen egy ipari vállalkozás, ha a tisztaság kérdésében is meg akar felelni a kor elvárásainak, főként úgy, hogy az olaj az egyik legfőbb “rendbontó”?
Van-e megoldás?

Mint mindenhol, így az ipari tisztítószerek piacán is jellemző, hogy termékek jönnek, és mennek. Vállalkozások vágnak neki ennek az ágazatnak, majd szűnnek meg nyom nélkül.

Pontosan ezért van az, hogy a legtöbb üzem nehezen lel rá a megfelelő tisztítószerre, mert mire megszokna egyet, addigra az már nem kapható. Végül megunja, és marad az alkalmi bevásárlás.
Pedig az “egyéjszakás kalandok” itt is csak pillanatnyilag esnek jól, és a biztonság az, ami hosszútávon kifizetődő lehet.

Mégiscsak van megoldás

Létezik egy kis vállalkozás, amelyik immár 15 éve garantált minőségben, profi ipari tisztítószert szállít az azt igénylő cégeknek.
Csak kevesen tudják, hogy ez a 100%-ig magyar tulajdonú kft egy olyan szert forgalmaz, amely hihetetlen hatékonysággal veszi fel a küzdelmet az olajos, zsíros szennyeződésekkel.

Vízbázisú, nem maró hatású vegyszer, ezért minimalizálja a használatával járó balesetveszélyt, és ráadásul még a környezetet is kíméli.

72 órán belül 100%- ban lebomlik, így – bár ez semmiképpen sem javasolt, hisz büntetnek érte – a közcsatornába jutva sem jelent veszélyt az élővilágra.
Amikor először hallottam róla nem hittem a fülemnek: “És ez a szer még nincs ott minden ipari üzemben?!” Pedig nincs!

Hogy melyik ez a kis vállalkozás?

Amikor tudomást szereztem róla, hogy az üzemek legalább a tisztítószer kérdésében megfelelhetnek a mai, túlszennyezett világ egyik fontos követelményének, a környezet védelmének, azonnal kutatni kezdtem.

És alig pár napon belül rá is akadtam.
Így tollat ragadtam, hogy minden cégvezető megtudja: Igen! Meg tudnak szabadulni az olajsártól, az olajos padlózattól, az olajsáros gépjárművektől! És igen, még a természetet sem szennyezik vele olyan mértékben, mint a vegyszerekkel! Ugye azért emellett nem lehet elmenni szó nélkül? Tudja miért, kedves olvasó?

Mert igazán nem nagy áldozat egy kicsit odafigyelni a világra!

Márpedig a Környezetdoktor Kft. megteszi, és segít, hogy Ön is megtehesse!

Egyszerű, és nagyszerű

Ha eddig csak azért nem okozott álmatlan éjszakákat az ipari tisztítószere, mert nem talált megbízható, és komoly partnert, akkor holnaptól ezen a lépésen is túl lehet.
Miért?

Talán már a 15 év is mond valamit, de az igazi unikum az az, hogy ha kipróbálta – igen először akár ki is próbálhatja, persze ingyen – és tetszett, akkor egy igen stabil előfizetéses rendszer keretében akár két évre teljesen száműzheti az agyából az ezzel járó gondolatokat.

Váradi Gyuláné Zollai Mária a Környezetdoktor Kft. ügyvezetője, örömmel segít. Gondolja meg, tiszta gépek, olajtól mentes padlózat, olajsártól mentes járművek, és mindez
“környezetbarátan”!

Bár ez a cikk eredetileg nem PR, én még is örömteli szívvel írom ide, hol kérheti az ingyenes bemutatót. Remélem, segítek vele feloldani az olajsár dilemmáját. Szerintem még ma hívja fel az alábbi számot.

Z.M.

Ingyenes bemutató: 06 1/243-1792

Van-e élet az olajsár után?

Vajon az igen makacs, olaj és zsír okozta szennyeződések mekkora problémát jelentenek az ipari vállalkozásoknak, és valóban annyira lehetetlen megküzdeni velük anélkül, hogy a környezetet ne károsítanánk?

A legtöbb vállalkozásnak állandó küzdelmet jelent az, hogy az olajos szennyeződésekkel képesek legyenek megbirkózni. Vajon ez tényleg annyira nehéz, és hálátlan feladat? Erről kérdeztük, a gyártó cégek olajsárirtó felelősét, Váradi Gyulánét, a Környezetdoktor Kft. ügyvezető igazgatóját.

K: Kedves Marika, amikor a vállalkozásába belekezdett, akkor milyen cél lebegett a szeme előtt? Valóban gondnak látta az olajos szennyeződések eltüntetését?

V: 15 évvel ezelőtt, amikor elindultam a környezetbarát tisztítószerek forgalmazásával, akkor én ezt hivatásul választottam. Azóta már számtalan gyártással foglalkozó vállalkozásnak sikerült megmutatnom, hogy az olajsár igenis eltüntethető.
Gyakran látom, hogy mekkora gond ez a cégeknek, és igyekszem minél több helyre eljutni, hogy bemutathassam az általam preferált megoldást.

K: Ez a megoldás mennyire hatékony?

V: Eddig nem volt olyan eset, hogy ne sikerült volna minden, a gyártók által korábban használt szernél eredményesebben letisztítani a szennyezett felületeket. Sokszor állnak a cégvezetők csodálkozva egy-egy bemutató során a tapasztaltak előtt.

K: Csak az olajsárral harcol, vagy más makacs szennyeződéseket is az ellenségének tekint?

V: Természetesen a fő cél az olajsár eltüntetése volt, de az évek során bizonyosságot nyert, hogy több nagyon makacs szennyeződéssel is rendkívül hatékonyan vehetem fel a harcot.

K: Például?

V: Például a kátránnyal, a korommal, diesel olajjal, gumikerék okozta nyomokkal, sőt még a graffitivel is.

K: Óriási választék van ipari tisztítószer- ekből. Hogyan kűzd meg ezzel a versenyhelyzettel?

V: A válasz egyszerű. Én csupán olyan cégvezetőkre célzok, akiknek szívügye a tisztaság, és valóban szeretnék megoldani a gépeik, üzemük padlózatának, vagy éppen járműparkjuk tisztaságát, olajsár-mentesítését.
Valamint azok, akiknek mindemellett fontos szempont a környezetük védelme is, hiszen gyermekeik is ebben a világban fognak élni, és nagyon nem mindegy, hogy mit teszünk azért, hogy ők is élvezhessék még a tiszta vizeket, és levegőt.

K: Mi jelenti Önnek a legnagyobb gondot a gyártó cégek esetében?

V: Ha most a konkurensekre gondol, akkor rossz úton jár. Ők nem jelentenek akkora problémát, hiszen teljesen más üzenetet fogalmaznak meg a cégvezetőknek. Én egy konkrét, és valós problémára kínálok megoldást.

Sokkal nagyobb gond a cégvezetők érdektelensége. Nagyon sokan félvállról veszik az olajsár elleni küzdelmet, pedig nagyon komoly rizikófaktort jelenthet. Csakhogy a balesetveszélyt említsem.
De a környezetvédelem sem tartozik a fő céljaik közé.
Persze van kivétel.

Tehát leginkább a cégvezetők érdektelenségével kell megküzdenem, semmint a konkurensekkel. Persze én megértem őket, hiszen van így is éppen elég tennivalójuk.

K: Apropó környezetvédelem. Ön milyen megoldást kínál erre a kérdésre?

V: Az általam kínált megoldás nagyon sokat segít abban, hogy óvjuk a környezetet, hiszen a tisztítószer 100%-ban lebomlik, így csak igen kis mértékben szennyezi a környezetet. Ráadásul nem vegyszer, ezért a vele dolgozó embereket is jelentős mértékben óvja, és csökkenti egy lehetséges baleset veszélyét.

K: És végül, hogyan kínálja fel a cégvezetőknek a segítségét?

V: Nem árulok zsákbamacskát. Először teljesen ingyen lehetőséget adok arra, hogy meggyőződhessenek az általam forgalmazott tisztítószer hatékonyságáról. Ezt egy, a saját telephelyükön, a saját körülményeik között tartott bemutató keretében érhetik el, amit telefonon, és faxon és kérhetnek. És ha már látták, hogy valóban nem a levegőbe beszélek, akkor hosszú időre megoldhatják velem az olajsár-irtás kérdését. Egy olyan különleges, előfizetéses rendszert kínálok, amely során, ha mellettem döntöttek, akkor akár két évig sem kell foglalkozniuk az olajos, zsíros szennyeződésekkel. Ráadásul néhány kedvező bónusszal is kedveskedek nekik. Mert csak így lesz teljes a kép.

O.J.